(0)

Mareridtet

e-book


Det havde vĂŚret det perfekte mord, hvis bare ikke ...

Et ellers ’fuldendt’ mord blive kun skæmmet af et eneste faktum – der er et vidne til det. Vidnet er den niårige Johnnie, som er kendt for at være fuld af løgn. Ingen vil tro hans fantastiske historie ... ingen andre end morderen, som må, og skal, have taget et fældende bevis fra ham!

Er man vild med Ruth Rendell, vil Patricia Carlon uden tvivl blive en ny favorit. Hendes bøger er lige sü spÌndende og uforudsigelige som den engelske krimidronnings, at man med rette kan kalde hende den australske pendant.

Patricia Carlon (1927-2002) var en australsk krimiforfatter, der udgav en lang rÌkke krimier, noveller og artikler. Hendes bøger udkom i flere lande, men selvom hun opnüede stor succes med sine bøger, gav hun aldrig interviews. Efter hendes død kom det frem, at grunden var, at hun var nÌsten helt døv. Den følelse af isolation, som dette medførte, kommer frem i mange af hendes bøger, hvor vi ser hovedpersonen føle sig isoleret, fordi der ikke er nogen, der tror pü ham eller hende. Patricia Carlons første krimi udkom i 1961 og blev fulgt op af et vÌld af spÌndende bøge.