(0)

Mingel

e-book


Rut och Twist Àr ett medelÄlders par som tillsammans driver en liten lantgÄrd. Rut gÄr stÀndigt i tankar om framtiden medan Twist Àr en livsnjutare i presens. Tack vare Mini har stort som smÄtt kunnat förverkligas av allt som hittills mest skjutits pÄ framtiden. Paret Pernilla och Tobbe kommer allt nÀrmare gemenskapen i Laduvik, alltsÄ sÄ gott de hinner mellan seglingsÀventyr av alla sorter. Och ICA-Bengt börjar sÄ sakteliga förstÄ vitsen med att sköta sina relationer. Traktens skicklige bÄtmotorreparatör Mac kan allt och har allt. Men hans hustru Pia-Carin, vad pysslar hon med egentligen pÄ den elektriska skrivmaskinen som gÄr varm dÀr hemma?

Allihop har de egentligen allt man kan önska, utom det kanske viktigaste av allt; förmÄgan att bara vara. Förhoppningen de alla lever med Àr att förstÄ vÀrdet av stunden innan den blir ett minne. Ta del av tankar om livet mitt i vardagen, bland hÀndelser och fantasier, avsikter och bekymmer.

I tredje boken gÀller gemenskap. Det blir lÀttare, roligare och mer framgÄngsrikt. SÄ Mingel av alla sorter. En bok för dig som undrar varför det finns skumtomtar i Australien och hur man bÀst startar ett Àppelkrig. Vad det Àr för magiskt med siffran sju och varför vapenskÄp bringar bÄde glÀdje och oreda.

”Du Ă€r grym P-C! Humoristiskt, galet, aktuellt, igenkĂ€nnande, rörande, vackert, lĂ€ttsamt, viktigt, intressant, generöst, meningsfullt, dynamiskt! NĂ„gra ord som poppade upp om dina böcker, som du.”

”Rut Ă€r rolig, finurlig och helt underbar.”

”Tack kĂ€ra författare att jag fĂ„r dela de hĂ€r mĂ€nniskornas liv, Pernilla, Rut och jag.”

”Jag skulle vilja vara lite mer som Rut. Jag gillar hennes funderingar pĂ„ stora och smĂ„ livsfrĂ„gor vid Icabutikens anslagstavla. Hon verkar sĂ„ fullstĂ€ndigt stressfri. Skrota pĂ„ gĂ„rden med djuren och sina funderingar. Vi borde alla stiga av ekorrhjulet och bli lite mer som Rut!”