(0)

Nomadeledelse : Fantastiske forandringer i turbulente tider

audioboek


”Fantastiske forandringer” lyder bĂ„de kĂŠkt og mĂ„ske en smule provokerende. For forandringer kan bĂ„de vĂŠre trĂŠls, forstyrrende og nogle gange spild af tid. Alligevel slĂ„r forfatterne et slag for, at forandringer er fantastiske. IsĂŠr nĂ„r man selv er med til at bestemme retning og tempo. Forfatterne kalder det ”nomadeledelse”: At tage et positivt ejerskab for evig tilpasning og udvikling. Det handler om at bevare sin nysgerrighed, ydmyghed og Ă„benhed, og samtidigt drive sig selv og sin organisation fremad. OgsĂ„ selvom vi sjĂŠldent kan se mere end Ă©t skridt frem ad gangen.

NOMADELEDELSE er en praktisk guide til at lÞfte din egen ledelse, sÄ forandringer bliver ufarlige. Bogen er bygget op om nogle konkrete modeller, ledelsesvÊrktÞjet Fire & Shield og fire inspirerende cases fra virksomheder, der udÞver nomadeledelse i praksis. For nÄr vi bevÊger os i kanten af det velkendte, er vi nÞdt til at hÞre pionerernes fortÊllinger. GlÊd dig til at blive inspireret af Somera, et 100 % remote marketingbureau, hvor ingen arbejder mere end 25 timer; af MAN Energy Solutions Danmark, som er blevet international frontlÞber pÄ dekarbonisering. Bliv klogere pÄ, hvordan agile vÊrktÞjer har mere end halveret gennemlÞbstiden i Coloplasts projektafdeling, og hÞr fortÊllingen om det personlige lederskab i roccamores ekstreme vÊkstrejse. Der er ikke tale om superhelteberetninger, men om Êrlige fortÊllinger om at bevÊge sig i ukendt land og gÞre det, sÄ godt man kan, med de muligheder, der viser sig undervejs.

”Vi ser andre organisationer, bĂ„de indenfor koncernen og i branchen generelt, hvor man ikke har ageret i tide, og de stĂ„r nu overfor kĂŠmpestore forandringer, hvor de potentielt skal smide den berĂžmte hĂ„ndgranat. Der kan vi godt hĂžre, at mange af vores ledere og medarbejdere siger: ’Hold op, hvor er det godt, at vi har lavet de her forandringer allerede’.” - Citat fra bogen af Bjarne Foldager, CEO, MAN Energy Solutions Danmark

I en verden i evig forandring er vi og vores organisationer altid pÄ vej. Nomadeledelse handler om at nyde rejsen.