(166)

Pikku murha vain

audioboek en e-book


Murhamysteeri maalaislinnan puutarhassa

HyvÀn mielen dekkarissa kaupunkielÀmÀÀn kyllÀstynyt nÀyttelijÀtÀr ja hulttioveljenpoika seuraavat murhan johtolankoja idyllisessÀ maalaismiljöössÀ. Hurmaavan sarjan avaus!

Siri EhrensvÀrd on saanut tarpeekseen. NÀyttelijÀnura on kuolintoreissaan, ja mieskin osoittautui huijariksi. HÀn pakkaa kimpsunsa ja kampsunsa ja muuttaa pikkurikollisena elelevÀn veljenpoikansa maaseutumökkiin. TÀti pÀÀttÀÀ panna kuntoon sekÀ sukulaispoikansa elÀmÀn ettÀ asumuksen, mutta linnaseudun asukkaat heittÀvÀt kapuloita rattaisiin. Kaiken lisÀksi tiluksilta löytyy murhattu mies. Agatha Christien hengessÀ etenevÀ maalaisromanttinen rikosromaani tarjoaa leppeÀÀ jÀnnitystÀ ja kutkuttavia rakkauskuvioita.

Taimitarhamurhat-dekkarisarja ihastuttaa lempeÀllÀ ihmiskuvauksellaan, vehreÀllÀ miljööllÀÀn ja varkain tiivistyvÀllÀ tunnelmallaan.

Carin Hjulström (s. 1963) on tunnettu ruotsalainen televisiojuontaja, toimittaja ja kirjailija. Tv-kasvona hÀnet muistetaan muun muassa Melodifestivalen-laulukilpailun juontamisesta. Hjulström on kirjoittanut bestsellerlistoille yltÀneen toimittaja Frida Forsista kertovan romaanisarjan ja Taimitarhamurhat-dekkarisarjan, joka on noussut suureen lukijasuosioon. Pikku murha vain on hÀnen ensimmÀinen suomennettu teoksensa.


Verteller: Kirsti Valve
Duurtijd: