(278)

Saarto ja myrsky

audioboek en e-book


HengÀstyttÀvÀ fantasiaseikkailu ystÀvyydestÀ, lojaaliudesta, vallasta ja rakkaudesta

Alina Starkov on Ravkan ainoa auringonkutsuja, ja kaikki haluavat valjastaa hÀnen voimansa omaan kÀyttöönsÀ. Erityisesti Ravkan voimakkain grisha, Varjo, jonka Sysikuilussa syntynyt uusi voima venyttÀÀ luonnollisen maailman rajoja ennennÀkemÀttömÀllÀ tavalla.

Alina ja Mal ovat paenneet Novyi Zemiin, jossa yrittÀvÀt piilotella etsijöiltÀ. Pian kohtalo kuitenkin saavuttaa Alinan, joka huomaa, ettÀ hÀnen ainoa vaihtoehtonsa on oppia hyvÀksymÀÀn voimansa ja niiden tuoma asema. Mutta mitÀ vahvemmaksi voimat kasvavat, sitÀ syvemmÀlle Alina vajoaa kielletyn taikuuden houkutuksiin, ja sitÀ kauemmaksi hÀn etÀÀntyy rakastamastaan Malista. Alinan on valittava kotimaansa, voimansa ja ikuiseksi uskomansa rakkautensa vÀlillÀ - tai uskallettava panna ne kaikki vaakalaudalle lÀhestyvÀn myrskyn kourissa, jonka vain hÀn voi pysÀyttÀÀ.

Saarto ja myrsky on kansainvÀlisen huippusuosion saavuttaneen Grishaversumi-trilogian toinen osa. Alinan tarina alkoi romaanissa Varjo ja riipus. Trilogiasta on parhaillaan tekeillÀ Netflix-sarja.


Verteller: Anna-Riikka Rajanen
Duurtijd: