(4)

Sense for hele familien

e-book


Familiens spisevaner kan fĂ„ taljemĂ„let til at ekspandere hos bĂ„de de voksne og bĂžrnene. NĂ„r kursen skal ĂŠndres, skal det vĂŠre et fĂŠlles projekt for hele familien – med mor og far i spidsen.

Nu kommer bogen, der gĂžr det let for hele familien at lĂŠgge hverdagens rutiner om, sĂ„ alle kommer til at spise sundere og mere slankende. Uden lĂžftede pegefingre – og uden at gĂ„ pĂ„ kompromis med hyggen. Suzy Wengel, der har hjulpet tusindvis af danskere til varigt vĂŠgttab med Sense-metoden, imĂždekommer hermed et kĂŠmpestort Ăžnske om en guide til, hvordan man gĂžr Sense-principperne til et fĂŠlles familieprojekt.

I Sense for hele familien lancerer Suzy sit helt nye ’spisevanetré’, der kan motivere bĂ„de bĂžrn og voksne til smĂ„, sunde og overkommelige ĂŠndringer i hverdagen. Du kan ogsĂ„ mĂžde familier, der har formĂ„et at vende skuden og nĂ„ ned pĂ„ deres normalvĂŠgt – og bedyrer, at det slet ikke er sĂ„ svĂŠrt, nĂ„r man stĂ„r sammen om det.

I samarbejde med en erfaren psykolog giver Suzy gode rÄd til, hvordan man taler om vÊgt med sine bÞrn uden at ÞdelÊgge deres selvtillid eller give dem spiseforstyrrelser. Bogen foreslÄr desuden et enkelt sÊt madregler, bÞrnene skal fÞlge i skolen, sammen med vennerne og i andre sammenhÊnge, hvor de ikke har far og mor omkring sig. Bogen, der sigter pÄ familier med bÞrn fra skolealderen og op til 17 Är, rummer 60 nemme madopskrifter, der matcher bÄde bÞrns og voksnes behov.