(136)

Suku on pahin

audioboek en e-book


Kaksi vihamiestÀ ja yhdet hÀÀt. TÀysi katastrofi vai vuosisadan rakkaustarina?

Smythe-Smithin perhe tunnetaan epĂ€musikaalisista neidoista ja legendaarisista konserteista, joista vain avioliitto tarjoaa neidoille pakotien. Sarjan kolmannessa osassa kohtalo tuo yhteen vanhat viholliset, joiden vĂ€lillĂ€ kipinöi – eikĂ€ vain epĂ€miellyttĂ€viĂ€ tunteita.

Smythe-Smith-kvartetin sanavalmis pianisti Sarah ei voi sietÀÀ Hugh PrenticeĂ€, ja tunne on molemminpuolinen. Hugh’ta ei ylipÀÀtÀÀn muistella Smythe-Smithin suvussa hyvĂ€llĂ€, eikĂ€ vuosien vihanpidolle nĂ€y loppua. Kun kumpikin sitten saa kutsun samoihin hĂ€ihin, on kasassa katastrofin ainekset. YllĂ€ttĂ€en tiivis hÀÀviikko herĂ€ttÀÀ odottamattomia tunteita niin Sarahissa kuin Hugh’ssa. Saako rakkaus kaksikon hautamaan sotakirveensĂ€?

Yhdysvaltalainen Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja pÀÀtti sen jÀlkeen ryhtyÀ lÀÀkÀriksi. HÀn ehti kuitenkin saada kustannussopimuksen ennen opintojensa alkua. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiÀ. Bridgerton-kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.


Verteller: Anniina Piiparinen
Duurtijd: