(6)

To mand frem for en enke

audioboek en e-book


Stemningen i Europa er blevet mere dyster. Mafiaen er stĂŠrkere end nogensinde, narkotikamarkedet er blevet mere avanceret, og metoderne er blevet mere voldelige – noget, som Paul Hjelm og hans kolleger i Opcop har mĂ„ttet erfare pĂ„ den hĂ„rde mĂ„de. Men nu er mafiaen truet af en uventet konkurrent. Nogen, der er stĂŠrkere og mere magtfuld. Nogen, der i lovens voksende grĂ„zoner har held til at infiltrere Wall Street og samtidig bevĂŠger sig i kriminalitetens allermest rĂ„ udkanter.

I Stockholm holder Kerstin Holm og Sara Svenhagen skansen. Corine Bouhaddi og Marek Kowalewski rejser til Kina, Jorge Chavez og Angelos Sifakis udforsker ’Ndranghetas omrĂ„der i Kalabriens bjerge. I Haag sidder Paul Hjelm som navet i hjulet. Opcops medlemmer er parvis blevet sendt ud i verden. Vil de vende tilbage?

Opcop-gruppen har nu arbejdet sammen i et godt stykke tid. Nogle af medlemmerne er borte, andre er blevet arrede for livstid. TO MAND FREM FOR EN ENKE er den sidste, fritstÄende bog i Arne Dahls Opcop-serie. Det er nu, det gÊlder.

"Det er lige sÄ kritisk, skarpt og bekymrende som altid, og lige sÄ afsindigt spÊndende, velskrevet og storladent som en fjerde sats skal vÊre.

Ekstra Bladet ★ ★ ★ ★ ★ ★

Dahls OpCop-serie er noget af det bedste, der skrives i disse Ă„rs spĂŠndingslitteratur.

Der er bÄde til hjerne og hjerte, og sÄ er den danske oversÊttelse helt i top.

Jyllands-Posten ★ ★ ★ ★ ★

Spontane nedslag af sublim spÊnding med en accentueret mening i galskaben, om den senmoderne verden uden grÊnser for hvad som helst af ondt og godt, Facebook og overvÄgning.

Politiken ★ ★ ★ ★

Dahl kombinerer psykologisk beskrivelse og effektive action-scener, sÄ det kan minde om en forvokset ungdomsroman. Og det er positivt ment, for selv om der er megen spejderdrengemoral midt i al ondskaben, sÄ er ondskaben sÄ godt fremstillet, at man virkelig fÞler, der skal modvÊgt til.

Og sÄ skriver han sÄ lydefrit og intenst, at dialogen og det psykiske spil politifolkene imellem glider forbi som en smuk flod, man gerne kaster sig ud i - i forventning om skrappe fald.

Weekendavisen

Arne Dahl kan noget med berigede plot, belĂŠsthed og grundig research

BĂžrsen

... fuld euro-kriminalistisk valuta for pengene.

Berlingske


 for Dahl kan jo virkelig skrive spÊnding og krimi, sÄ det indimellem lyner af engagement og samfundskritik.

Nordjyske Stiftstidende


Verteller: Paul Becker
Duurtijd: