Laholmsmorden

Serie ‱ 2 boeken

Tre Är har gÄtt sedan Sanna blev halv. Sedan hon upphörde att vara mÀnniska och blev nÄgot annat. Simon tar sig framÄt, en dag i taget mot nÄgot bÀttre, mot en framtid som Àr fylld av nÄgot annat Àn svÀrta och saknad.

I KnÀred har en kvinna vÄldtagits och ett samhÀlle som lÀnge varit i dvala Àr nu klarvaket. Sanna dras in i utredningen mot sin vilja. Simon, som har en praktikplats pÄ Laholms Tidning, tar sig till KnÀred för att rapportera om ett samhÀlle i kris och om de som tvingas vara statister i dramat. Mitt i allt dyker pojkarna upp. Historien om hur Elvis Eriksson som barn hade ihjÀl en liten pojke 1985.

Elvis bor kvar uppe i skogen, i huset han och familjen flyttade till och han aldrig lyckades flytta ifrÄn. Samtidigt som utredningen kring vÄldtÀkten fortsÀtter, dras Simon allt nÀrmare Elvis. Vad var det egentligen som hÀnde med Elvis och pojken? Och vem Àr det som gjort kvinnan illa och satt skrÀck i det lilla samhÀllet?

Och ljuset lyser i mörkret Àr en intensiv och gripande spÀnningsroman om ensamhet och utsatthet. Det Àr en berÀttelse om mÀnniskors lÀngtan efter ljus i en mörk tillvaro lÄngt inne i de hallÀndska skogarna. Boken Àr del tvÄ i serien Laholmsmorden och kan lÀsas fristÄende.

1 van 2 titels

Je hebt alle boeken in de serie Laholmsmorden weergegeven