(8)

Late Bloomers : Short Stories of People Overachieving Without Achieving

Hörbuch und E-Book


Novellikokoelma ihmisistÀ, joiden yhteys itseen ja muihin on katkolla.

“It was six weeks till Christmas. Mollie and Tyler were contemplating where to head to recharge this time. Last year was a success: they went on a transformational retreat in South Africa, a camp combining regeneration of the body and mind: in other words, a week of starvation combined with psychedelic drugs. Mollie felt ecstatic having lost eight pounds in ten days.”

Late Bloomers on kokoelma tarinoita siitÀ, miten ylisuorittaminen ja loputon itsensÀ kehittÀminen tekevÀt arjesta temppuradan. Voisinko olla vielÀ parempi? MitÀ optimoida, mitÀ maksimoida? MitÀ tapahtuu, kun todellinen elÀmÀ jÀÀ pakkotoistojen alle?

Kirjan on kuvittanut pariisilainen Cassandre Montoriol, jonka kuvituksiin on voinut törmÀtÀ mm. Voguessa, Vanity Fairissa ja The New Yorkerissa.

Eveliina Nieminen on opiskellut luovaa kirjoittamista New Yorkissa ja hÀnen tarinoitaan on julkaistu niin brittilÀisissÀ kuin yhdysvaltalaisissa kirjallisuusjulkaisuissa. LisÀksi hÀn on työskennellyt pitkÀÀn viestinnÀn konsultoinnin parissa.