(0)

Salakuljettajan aarre: Adventtikirja

E-Book


IsoÀiti asuu Jumalan selÀn takana, kaukana kaikesta ja kaikista. Juuri siellÀ, kaukana saaristossa 11-vuotiaan Oliverin pitÀisi viettÀÀ seuraavat pari viikkoa, kun hÀnen vanhempansa eivÀt voi vahtia hÀntÀ. Tulevaisuus olemattomien nettiyhteyksien pÀÀssÀ, ainoana ajanvietteenÀ iskÀn ikivanhat sarjikset ei kuulosta lupaavalta. Pian Oliver kuitenkin törmÀÀ mysteeriin, ja niin Tintit kuin koulukirjatkin jÀÀvÀt syrjÀÀn.

IsoÀidin ullakolle ei saisi mennÀ, mutta sieltÀ löytyy kompassi ja kasa vanhoja karttoja. Ne vaikuttavat kuuluneen sukulaiselle, joka tunsi seudun vedet ja karikot lÀpikotaisin. KylÀssÀ huhutaan myös aarteesta, jonka kuuluisa salakuljettaja olisi piilottanut ulkosaaristoon melkein sata vuotta sitten. Oliver pÀÀttÀÀ selvittÀÀ, mihin salakuljettaja ja aarre katosivat.

Salakuljettajan aarre on tarina, jossa on 24 lukua – yksi joulukuun jokaiselle pĂ€ivĂ€lle aattoon asti. JĂ€nnittĂ€vĂ€ tarina vilisee komeita veneitĂ€ ja saksalaisia vakoojia. Seikkailun aikana opitaan myös, ettĂ€ onni on ystĂ€vĂ€, jolla on mönkijĂ€ ja maastopuku.