(184)

Ihan tavallinen perhe

audiobook


Kaija on poliisilaitoksen sosiaalityöntekijÀ, jolle lastensuojelukirjausten ja kuulustelujen viralliset asiakirjatekstit muuttuvat elÀvÀksi todellisuudeksi. TÀmÀn todellisuuden keskellÀ on lapsi tai aikuinen, perheellinen tai yksin asuva - kuka tahansa meistÀ. Kaijan asiakasvirta on vuolas: nuori huumeÀiti, pakkoavioliittoa pelkÀÀvÀ maahanmuuttajatyttö, vakiintunut aviopari kytevine ristiriitoineen sekÀ lukuisat muut. HeistÀ jokainen etsii ongelmiinsa ratkaisua osaamatta kuitenkaan aavistaa, minkÀlaiseen lopputulokseen valinta johtaa.

Sisko Koskiniemen Ihan tavallinen perhe tuo lukijan eteen lastensuojelun karun maailman. Kirjailijan omistakin kokemuksista ammentava teos on ajatuksia herÀttÀvÀ avaus yhteiskunnassa vallitsevista perheongelmista, joista usein vaietaan.

Sisko Koskiniemi on kirjailija, joka on työskennellyt työskennellyt yli kymmenen vuotta sosiaalityöntekijÀnÀ poliisilaitoksella. Lastensuojelun parissa työskentelevÀn Koskiniemen teoksia ovat KÀÀntöpuolella lapsuus (2015) ja Ihan tavallinen perhe (2018).


Narrator: Susa Saukko
Duration: