(10)

Ryans regler - En New York Ruthless novelle

audiobook & e-book


Jessie Heaton er en frygtlÞs, rÞdhÄret computerhacker, der ikke har kunne stole pÄ andre end sig selv, siden hun blot var seksten Är gammel.

Mikey og Liam har endelig fÄet lov til at tage Jessie med til The Peacock Club. Da de ser en kvinde slikke en anden kvinde pÄ et bord foran dem, siger Jessie noget, hun aldrig skulle have sagt. Hvordan klarer Jessie sine hotte ÊgtemÊnds forsÞg pÄ at sÊtte hende pÄ plads?

Novellen 'Ryans regler' er den perfekte introduktion til Sadie Kincaids populÊre New York Ruthless-univers. En dark mafia erotikaserie, som bestÄr af seks bÞger og seks noveller. Serien handler hackeren Jessie, der vikles ind i et farligt spil om magt og sex med de hÄrdkogte irske Ryan-brÞdre. En verden hvor nydelse og rÄhed gÄr hÄnd i hÄnd.

Ryan-brÞdrene er irsk mafia. De er ustoppelige. Ingen stÄr i vejen for dem. Og intet kommer mellem en Ryan og hans familie. Det vil sige, indtil orkanen Jessie styrter ind i deres liv.

Med en verden fuld af hemmeligheder og en fortid, som hun ikke kan lĂžbe fra, bliver hun deres redning eller deres undergang?