(92)

Petos ja paljastus

audioboek en e-book


Kun kaupungin talousjohtaja Maisa MĂ€kelĂ€ löydetÀÀn tapettuna, kaupungin sivistystoimenjohtaja Martti Piha pÀÀttÀÀ alkaa selvittÀÀ Maisan tapausta. Kuka on voinut tappaa talousjohtajan? MikĂ€ on motiivi? Ja mitĂ€ Maisan kuolemaa edeltĂ€vĂ€nĂ€ iltana oikein tapahtui – tapettiinhan Maisa juuri kaupungintalolla jĂ€rjestettyjen avajaisten jĂ€lkeen. Pihan mielestĂ€ poliisin tutkimukset etenevĂ€t aivan vÀÀrÀÀn suuntaan, sillĂ€ poliisi epĂ€ilee murhasta naispuolista taidemuseonjohtajaa.

Pian Piha huomaa olevansa keskellÀ poliittista juonittelua, johon liittyy kaupungin kaavoittaminen.

Martti Piha on iĂ€kĂ€s mies, joka on työskennellyt pitkÀÀn kunnallispolitiikassa. Kerta toisensa jĂ€lkeen Piha kuitenkin joutuu keskelle erikoisia murhamysteereitĂ€ – ja silloin kunnallispolitiikan tuntemisesta on etua! Apua Piha saa poliisina työskentelevĂ€ltĂ€ pojaltaan PetriltĂ€.

Unto KatajamÀki on suomalainen kirjailija, joka elÀÀ ja vaikuttaa Tampereella. HÀn on julkaissut monipuolisesti kauno- ja tietokirjallisuutta. LisÀksi KatajamÀki on kirjoittanut useita lukion oppikirjoja. Historiaa opiskellut KatajamÀki on työskennellyt muun muassa lukion rehtorina.


Verteller: Jarkko Pajunen
Duurtijd: