(205)

Aallonmurtajat

Hörbuch und E-Book


Koukuttavaa jÀnnitystÀ feministisellÀ otteella

Linn Walter on kirjailija ja oikeustieteen opiskelija, joka tunnetaan feministisistÀ mielipiteistÀÀn. Linnin isÀ Carl Walter istuu SÀterin oikeuspsykiatrisella klinikalla törkeÀn vapaudenriiston ja Linnin Àidin murhayrityksen seurauksena. Carl on kuitenkin Linnin kauhuksi pÀÀsemÀssÀ vapaaksi. Samoihin aikoihin uhkailu Linnin sosiaalisessa mediassa lisÀÀntyy. Kun hÀirintÀ rikkoo pahemman kerran yksityiselÀmÀn rajan, Linn joutuu kohtaamaan pelkonsa. Onko piinaaja nettipalstojen trollaaja vai voiko kaiken takana olla hÀnen oma, kostonhimoinen isÀnsÀ?

Linn tutustuu jÀrkyttÀvÀn kiristyksen kohteeksi joutuneeseen, valovoimaiseen Elenaan ja 14-vuotiaaseen Moaan, joka kantaa kammottavaa salaisuutta. Linn pÀÀttÀÀ suojella nuorta Moaa. LinnillÀ, Elenalla ja Moalla on jokaisella taakkanaan miesten aiheuttamia haavoja. MitÀ tapahtuu, kun kolme vahvaa naista yhdistÀÀ voimansa ja pÀÀttÀÀ ottaa ohjat omiin kÀsiinsÀ?

Caroline Grimwalker on tunnettu ruotsalainen kirjailija, joka on työskennellyt ennen kirjailijanuraansa stripparina ja opiskellut esimerkiksi psykologiaa, viestintÀÀ, oikeustiedettÀ ja luovaa kirjoittamista. HÀn on julkaissut lukuisia kirjoja yksin ja yhdessÀ puolisonsa Leffe Grimwalkerin kanssa. Caroline Grimwalker opettaa kirjoittamista, haamukirjoittaa, kÀÀntÀÀ, luennoi ja hallitsee monet eri genret jÀnnityksestÀ fantasiaan ja kauhuun.

Aallonmurtajat on samannimisen jÀnnitystrilogian ensimmÀinen osa.