(79)

Astu laivaan, tohtori!

Hörbuch und E-Book


Vastentahtoisesti alkanut risteily onkin tÀynnÀ rakkauden huumaa...

Kirurgi Stefan Frank ei ole ollenkaan intoa tÀynnÀ lÀhtiessÀÀn kahden viikon risteilylle kohti Acapulcoa. Mayer Medical Centerin -sairaalan esimies on mÀÀrÀnnyt Frankin pakkolomalle rikkaan liikemiehen henkilökohtaiseksi lÀÀkÀriksi. SydÀnleikkauksesta toipuvassa Arthur IrwingissÀ olisi jo tarpeeksi kestÀmistÀ. Kaupan pÀÀlle riitaisaan seurueeseen kuuluu myös touhottava vaimo, uhmakas Diana-tytÀr sekÀ viileÀn tehokas sihteeri Jane Epstein.

Kahdessa viikossa myös laivan henkilökunta ja muut vieraat tulevat tutuiksi. Pearl of Love -risteilyalus osoittautuu nimensÀ veroiseksi, ja Meksikoon saavuttaessa Stefan on pÀÀssyt todistamaan niin vaiettujen salaisuuksien paljastumista kuin rakkauden puhkeamista kukkaan.

Astu laivaan, tohtori! on kolmas osa Tuija Lehtisen hurmaavaa lÀÀkÀriromantiikkasarjaa Sairaala San Fransiscossa. 80-luvun Kaliforniassa suuret tunteet kÀyvÀt kuumana, ja kirurgi Stefan Frankin lÀhipiirissÀ sattuu ja tapahtuu. Tuija Lehtisen huumori kruunaa hersyvÀn retroromantiikan!

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja tĂ€ynnĂ€ tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvĂ€t sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pÀÀsee todistamaan monia jĂ€nnittĂ€viĂ€ rakkaustarinoita.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hÀn kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.