(0)

Detektivpojken

E-Book


"Du Ă€r för liten för att vara med", sĂ€ger Ulfs storebror, "att vara detektiv Ă€r inget för smĂ„glin". Men om man Ă€r liten mĂ„ste man vara smart, tĂ€nker Ulf. Han ska minsann visa sin bror och brorsans kompisar att han Ă€r den bĂ€sta detektiven i hela Stureby! Ingenting ska fĂ„ stoppa "detektivpojken"! Han kanske till och med mĂ„ste göra brottet sjĂ€lv 


Ulf Starks varma, humoristiska och samtidigt kluriga berÀttelse dÀr alla som har ett storasyskon, eller som nÄgon gÄng lekt detektiv, kan kÀnna igen sig. HÀr i en nyillustrerad utgÄva med Per Gustavssons uttrycksfulla bilder, linjer och tonsÀkra fÀrger. En hÀrlig bilderbok med mycket humor och igenkÀnning!

ULF STARKS (1944–2017) röst Ă€r omisskĂ€nnlig. Han Ă€r en av Sveriges frĂ€msta och mest folkkĂ€ra barn- och ungdomsboksförfattare. Han har tilldelats en mĂ€ngd litterĂ€ra priser, bĂ„de svenska och internationella och har Ă€ven skrivit manus för teve, film och teater.

PER GUSTAVSSON Àr prisbelönt, flerfaldigt Augustprisnominerad illustratör och författare och en av Sveriges mest erkÀnda barnboksskapare. Han har bland annat gjort de populÀra böckerna om den kaxiga Prinsessan och illustrerat berÀttelserna om familjen Knyckertz.