(105)

Elina ja Sofia. Uskalla loistaa!

Hörbuch und E-Book


Loista niin arjessa kuin isoilla estradeillakin!

Suosikkitubettajat Elina ja Sofia johdattavat sinut esiintymistaitojen pariin.

Kauhistuttaako esiintyminen vai nautitko esillÀolosta? Miten esiintymistÀ voi harjoitella ja miten siihen voi valmistautua? MinkÀlainen esiintyjÀ juuri sinÀ olet? MitkÀ ovat sinun vahvuutesi esiintyjÀnÀ ja miten voit kehittÀÀ niitÀ lisÀÀ? MikÀ auttaa, jos jÀnnittÀÀ? Voiko moka olla mahdollisuus? Esiintyminen on paljon muutakin kuin nÀyttelemistÀ tai lavalla oloa. Kun tervehdit kaupan kassaa, esittÀydyt uudelle henkilölle, haet musiikkiluokalle tai pidÀt koulussa esitelmÀn kaikki on esiintymistÀ! Elina ja Sofia ovat nuoresta iÀstÀÀn huolimatta esiintymisen konkareita. TÀssÀ kirjassa he kertovat omia kokemuksiaan ja vinkkejÀÀn sekÀ innostavat ja kannustavat sinua esiintymÀÀn juuri sinulle sopivalla tavalla. Koska he halusivat antaa sinulle parhaat mahdolliset vinkit, he pyysivÀt mukaan nÀyttelijÀ, muusikko ja laulunopettaja Reeta Vestmanin, joka myös on esiintymisen rautainen ammattilainen. TÀmÀn kirjan avulla uskallat loistaa niin arkielÀmÀn esiintymisissÀ kuin isoilla lavoillakin!

Elina ja Sofia ovat lahtelaiset tubettajasiskokset, joiden kanavalla on yli 130 000 tilaajaa. Tytöt tunnetaan positiivisesta asenteestaan, ja heidÀn kirjansa ovat saaneet kymmeniÀtuhansia lukijoita ja kuuntelijoita.

Aura Marttinen on paitsi Elinan ja Sofian Àiti myös työyhteisövalmentaja, joka auttaa tiimejÀ kehittÀmÀÀn vuorovaikutustaitoja ja parantamaan ryhmÀdynamiikkaa sekÀ yksilöitÀ löytÀmÀÀn vahvuutensa, myös esiintyjinÀ. Aura on kannustanut Elinaa ja Sofiaa pienestÀ pitÀen esiintymÀÀn ja tukenut heitÀ omien vahvuuksien ymmÀrtÀmisessÀ.

Reeta Vestman on nÀyttelijÀ, muusikko ja laulunopettaja. HÀn on esiintynyt niin teatterien lavoilla, Linnan juhlissa kuin maailman isoimmilla rockfestivaaleillakin.

Kirjan on kuvittanut kansainvÀlisesti arvostettu Anthony Conley.