(113)

En miljon likes

Hörbuch und E-Book


Felicia Àr en strulig tjej pÄ mÄnga sÀtt. Hon snattar och skolkar för att verka cool inför kompisar. Men hon har det kÀmpigt hemma, med en mamma som inte bryr sig sÄ mycket som hon borde. Ibland finns det inte ens mat sÄ Felicia kan Àta sig mÀtt. En Àldre granne lyckas komma in under Felicias hÄrda skal, och deras relation vÀxer till nÄgot betydelsefullt för bÄda.

Felicia Àr besatt av att fÄ likes pÄ sina inlÀgg pÄ sociala medier. Hennes mÄl Àr att fÄ en miljon likes. Hur ska hon uppnÄ det? NÀr Felicia fÄr en idé om hur hon ska lyckas dras nÄgra kompisar med pÄ en farlig utmaning. En miljon likes handlar om hur lÄngt man Àr redo att gÄ för att fÄ omgivningens uppmÀrksamhet. Den handlar om att vara ung, att försöka passa in och samtidigt hitta sig sjÀlv. En miljon likes tar upp det komplexa i vÀnskapsrelationer och vem som egentligen bÀr ansvaret för ens egna handlingar.

ANN OLEROT Àr författare och har skrivit flera barn- och ungdomsböcker. Bland annat fyra böcker i spÀnningsserien om Moa och Elias och deras förmÄga att fÄ kontakt med spöken.


Sprecher*in: Marie Oliv
Dauer: