(203)

Harakanloukku

Hörbuch und E-Book


”First you wanna kill me, then you wanna kiss me.”

Suosikkitrilogian pÀÀtösosassa vaara ja viettelys kulkevat kÀsi kÀdessÀ. Viken katoaminen heittÀÀ Rufuksen ja Unnan olosuhteisiin, joista yksikÀÀn faunoidi ei ole palannut elÀvÀnÀ.

”SelvitĂ€ saaliisi heikkoudet ja rakenna loukkusi nĂ€istĂ€ elementeistĂ€â€, neuvoo metsĂ€stĂ€jĂ€n kĂ€sikirja. Kun Viken puhelin ei baariyön pÀÀtteeksi vastaa, aavistaa Joone pahinta. Pelastusretki tuntemattomaan pakottaa Unnan ja Rufuksen unohtamaan sydĂ€nsurunsa, mutta mullistaa Joonen elĂ€mĂ€n sitĂ€kin rajummin. Nuori jousimies pelastaa Joonen pulasta ja huokuu vetovoimaa, jonka edessĂ€ harakkapoika on aseeton. Alkaa taistelu aikaa, pakkasta ja pÀÀnsisĂ€isiĂ€ houkutuksia vastaan. Kun saalistajan ja saaliin intohimot ovat yhteisiĂ€, ei mikÀÀn ole enÀÀ itsestÀÀn selvÀÀ ja roihu syttyessÀÀn pidĂ€kkeetön.

Annukka Salama (s. 1980) on tamperelainen kirjailija, jonka faunoidinuorista kertovaan trilogiaan kuuluvat kirjat KÀÀrmeenlumooja, Piraijakuiskaaja ja Harakanloukku. KÀÀrmeenlumooja voitti ilmestyessÀÀn Blogistanian Kuopus -palkinnon ja oli Topelius-palkintoehdokkaana.