(241)

Isku 443

Hörbuch


Kamppi, Helsinki. Terroristi tappaa poliisin ja rÀjÀyttÀÀ itsensÀ yleisötapahtumassa. Rikospoliisit Mikko Vuori ja Ari Manner sekÀ koko vÀkivaltarikosyksikkö saavat tutkittavakseen uransa haastavimman jutun. Kuka tunnistamattomaksi rÀjÀhtÀnyt tekijÀ on? Onko vaarallista rÀjÀhdysainetta jossain lisÀÀ?

Pelko uudesta iskusta ajaa poliisien työtÀ raivokkaasti eteenpÀin, mutta jokin pala palalta syntyvÀssÀ kuviossa hÀiritsee Mikon ajatuksia. Lopulta tutkinta vie hÀnet paikkaan, jonne hÀn ei koskaan olisi kuvitellut joutuvansa.

Tero Sompin yhdennessÀtoista jÀnnitysromaanissa terrorismin takaa löytyy yllÀttÀviÀ kytköksiÀ ja vaarallisia tunteita, jotka herÀttÀvÀt ajatuksia niin poliisissa kuin lukijassakin. Sompin pitkÀ kokemus puolustusvoimista ja turvallisuusalalta nÀkyy jÀlleen kerran vahvana kerrontana ja uskottavana taustoittamisena.

Rikospoliisi ja tunnollinen isÀ Mikko Vuori ratkoo rikoksia Helsingin poliisin vÀkivaltarikosyksikössÀ. Dekkarikonkari Tero Sompin asiantuntevasti taustoitettu kerronta koukuttaa, ja ajankohtaiset rikosjuonet ja pÀÀhenkilöiden elÀmÀ puhuttelevat lukijaa.

Tero Somppi on suomalainen kirjailija, jolta on ilmestynyt useita jÀnnitysromaaneja. Somppi on työskennellyt pitkÀÀn turvallisuustehtÀvissÀ.