(0)

Kaplamak

Hörbuch und E-Book


Astu tenhoavaan Kaplamakiin, kaupunkiin jossa voi tapahtua mitÀ tahansa! EtkÀ halua koskaan lÀhteÀ sieltÀ pois...

Vastustamattoman omintakeinen lastenromaani sijoittuu maagiseen Kaplamakin kaupunkiin keskellÀ Kanta-HÀmettÀ. YllÀttÀvÀt tapahtumat saavat alkunsa, kun helsinkilÀinen Elle lÀhtee Sirkka-mumminsa luo viettÀmÀÀn kesÀlomaa. Perinteinen uinuva Suomen kesÀ saa fantastisia vivahteita, kun kukaan ei ole sitÀ miltÀ ensin nÀyttÀÀ...

Osoittautuu, ettÀ mummi tekee paikallisessa sirkuksessa "kaiken sortin hommia". Elle ystÀvystyy nopeasti jonglöörityttö Blankan kanssa ja tempautuu kiehtovaan maailmaan, joka tuoksuu sahanpurulta ja popcornilta. Mutta sitten paljastuu, ettÀ sirkuksen tÀhtiesiintyjÀt ovat kadonneet! Kun Elle alkaa selvittÀÀ mysteeriÀ, hÀn löytÀÀ itsestÀÀn arvaamattomia voimia ja salapoliisin kykyjÀ.

HelsinkilÀinen Sanna Sofia Vuori on monipuolinen toimija lastenkulttuurin maailmassa. HÀn on tuottanut nettiin lasten oman kirjallisuusohjelman, Estridin kirjakerhon, tehnyt lastenteatteria ja tuonut nÀyttelytoimintaa pÀivÀkoti- ja esikouluikÀisille lapsille. Finlandia Junior -ehdokkaaksikin ennÀttÀnyt Vuori on kirjoittanut useita lastenkirjoja sekÀ suomeksi ettÀ ruotsiksi.

Jonna JylhÀ on museokortin suurkuluttaja, kuvantekijÀ ja taidekasvattaja. HÀn on opiskellut taiteen maisteriksi Taideteollisessa korkeakoulussa ja kasvatustieteitÀ Oulun yliopistossa. Ajan patinasta, vÀrien ja muotojen vuorovaikutuksesta innostuva kuvittaja asuu Vantaalla, vaikka pÀivÀunissaan haaveksiikin asuvansa saaressa.