(0)

Kauhuagentti Nelli Rapp Vuorenkuninkaan salissa

Hörbuch und E-Book


Nelli Rappin neljÀs jÀnnittÀvÀ tehtÀvÀ!

Kauhuagentti Nelli Rapp -sarjan neljÀnnessÀ seikkailussa selviÀÀ, kuka todella hallitsee metsÀÀ. Martin Widmarkin sopivasti pelottava, hauska ja helppolukuinen sarja jatkuu Emil Maxénin nelivÀrikuvituksella.

Nelli ja hÀnen koiransa Lontoo vierailevat PeikkometsÀssÀ. SiellÀ he kohtaavat insinöörin, joka vÀittÀÀ, ettÀ koko metsÀ pitÀisi kaataa, jotta sinne voidaan rakentaa, kunhan maa vain on riittÀvÀn vakaa. Kun Lontoo katoaa jÀljettömiin paksun kuusen alle, Nellin on ryömittÀvÀ perÀssÀ. YhtÀkkiÀ hÀn joutuu kasvotusten kenenpÀ muun kuin itse Vuorenkuninkaan kanssa - muinaisen miehen, joka hallitsee peikkometsÀÀ mutta jolla ei ole aavistustakaan, ettÀ hÀnen valtakuntansa on vaarassa. Onneksi Nelli keksii, ettÀ heidÀn tÀytyy herÀttÀÀ jÀttilÀinen. Koska kun jÀttilÀinen yhdeksÀnsadan vuoden unien jÀlkeen alkaa taas liikkua, maa kirjaimellisesti keinuu hÀnen jalkojensa alla...

Martin Widmark (s. 1961) on yksi Ruotsin suosituimmista lastenkirjailijoista. Widmark on saanut kotimaassaan lukuisia kirja-alan palkintoja, ja hÀnen teoksensa komeilevat jatkuvasti myyntilistojen kÀrjessÀ. Suomessa Widmark tunnetaan parhaiten suositusta Lasse-Maijan etsivÀtoimisto -sarjastaan. Aiemmin mustavalkoisena julkaistun Nelli Rapp -sarjan uuden nelivÀrikuvituksen on luonut Emil Maxén.