(334)

Kun kellot seisahtuvat

Hörbuch und E-Book


Sarjamurhaaja kesÀidyllissÀ

Ninni Schulman on Ruotsin Leena Lehtolainen, mestarillinen arjen jÀnnityksen kuvaaja. Hagfors-sarjan kiivastahtisessa kuudennessa osassa henkirikokset ravisuttavat kesÀteatteriseuruetta.

HeinĂ€kuun piti olla hellettĂ€ ja kesĂ€teatterin riemua VĂ€rmlannissa, mutta kun nuori nĂ€yttelijĂ€ katoaa, ensi-iltaan valmistautuminen saa huolestuttavan kÀÀnteen. Vuorokautta myöhemmin tyttö löydetÀÀn hukutettuna jĂ€rvestĂ€. Hurmaava lomaidylli murentuu lopullisesti, kun toinenkin seurueen jĂ€sen murhataan raa'asti. Kuka on sadistisen sarjamurhaajan seuraava uhri? Hagforsin paikallispoliisin avuksi kutsutaan toimittaja Magdalena Hansson, sillĂ€ Petra Wilanderin ja Christer Berglundin on napattava rikollinen nopeasti – ei vĂ€hiten siksi, ettĂ€ hirmuteot liippaavat liian lĂ€heltĂ€ heidĂ€n omaa lĂ€hipiiriÀÀn.

Toimittaja Ninni Schulman (s. 1972) on yksi Ruotsin kÀrkidekkaristeista. Suosittua Magdalena Hanssonista kertovaa sarjaa on myyty kotimaassaan jo yli miljoona kappaletta. Schulman asuu Tukholmassa ja nauttii kesistÀ lapsuutensa maisemissa VÀrmlannissa.