(75)

Opettaja

Hörbuch und E-Book


Tuleeko Teresasta opettajan lempioppilas?

32-vuotiaan Teresan yhdentoista vuoden avioliitto saa kitkerÀn pÀÀtöksen, kun aviomies Erik jÀttÀÀ hÀnet yllÀttÀen toisen naisen takia. Ensin loukattu Teresa hukuttaa surunsa viiniin, mutta raitistumisen myötÀ elÀmÀ alkaa kaivata jotakin uutta suuntaa. Lainalyhennysten kaatuessa niskaan Teresa tarvitsee myös vuokralaisen jakamaan asumiskulujaan, ja yllÀttÀen kÀmppikseksi ilmestyykin kiehtova mies kissoineen ja flyygeleineen. Opettaja Ilari Sudella on naistenmiehen maine, ja mies herÀttÀÀ Teresassa tuntemuksia, jotka ovat uinuneet aivan liian kauan. ErÀÀn kiihkeÀn juhlaillan jÀlkeen Teresa pyytÀÀ Ilaria ryhtymÀÀn opettajaksi itselleen: Ilarin tarkoitus on johdattaa avioliitossaan laiminlyöty Teresa ihanaan eroottisten nautintojen maailmaan. Kuuma leikki muuttuu pian totiseksi todeksi, ja sekÀ Teresa ettÀ Ilari oppivat monta uutta asiaa niin seksistÀ kuin rakkaudestakin.

Lilith kirjoittaa korkealaatuisia eroottisia kertomuksia, jotka ovat raikkaasti erilaisia kuin tavanomainen erotiikka. Lilith panostaa mielenkiintoisiin henkilöhahmoihin ja rakentaa nÀiden vÀlistÀ eroottista jÀnnitettÀ uskottavasti. Kertomusten kiehtovat ihmissuhteet ja ilmaisuvoimaiset seksikohtaukset tarjoavat ihanan pakotien arjesta.

Lilithin kertomukset on lajiteltu kolmeen kategoriaan. Ă„Ă€ni- ja e-kirjojen kannen vĂ€ri kertoo, mihin kategoriaan kirja kuuluu. Pinkit tarinat ovat romanttisia kertomuksia kiihkeillĂ€ ja suorasukaisilla seksikohtauksilla. Siniset tarinat ovat rohkeita eroottisia kertomuksia, joissa voi esiintyĂ€ ryhmĂ€seksiĂ€, vaihtuvia kumppaneita ja rajumpia seksikuvauksia. Punaiset tarinat ovat sĂ€vyltÀÀn synkempiĂ€ ja voivat sisĂ€ltÀÀ muun muassa alistamista, bdsm:ÀÀ, prostituutiota tai muita teemoja, jotka voivat jĂ€rkyttÀÀ herkempÀÀ kuuntelijaa tai lukijaa. Kaikissa Lilithin tarinoissa pÀÀhenkilöt ovat tĂ€ysi-ikĂ€isiĂ€ ja seksi on suostumuksellista.