(39)

Poldark - Kapinallinen

Hörbuch und E-Book


Unohtumaton Poldark-sarja on historiallista romantiikkaa parhaimmillaan. TÀsmÀkirja jokaiselle Bridgerton- ja Outlander-fanille!

Kapinallinen on Cornwallin tuulenpieksemiin maisemiin sijoittuvan, unohtumattoman historiallisen sarjan ensimmÀinen osa, joka esittelee lukijoille ristiriitojen repimÀn Ross Poldarkin, suuren romanttisen sankarin.

Cornwall, 1783-87. Ross Poldark palaa haavoittuneena Yhdysvaltain vapaussodasta kotiinsa pieneen englantilaiseen kaivos- ja kalastajakylÀÀn. PerillÀ Ross saa kuulla isÀnsÀ kuolleen, kotitilansa rÀnsistyneen ja rakastamansa naisen kihlautuneen hÀnen serkkunsa kanssa.

Vaikka Ross tajuaa olevansa ulkopuolinen kovaa vauhtia muuttuvassa maailmassa, hÀn ei anna periksi. HÀnen epÀtoivoisia kaivosmiehiÀ ja talonpoikia kohtaan tuntemansa sympatia kantaa yli luokkarajojen ja vaikeiden aikojen. Suurin kÀÀnnekohta miehen elÀmÀssÀ on kuitenkin se, kun hÀn pelastaa katukahakan keskeltÀ nuoren nÀlkiintyneen tytön ja ottaa hÀnet kotiinsa palkolliseksi. Ross Poldark ei vielÀ tiedÀ muuttaneensa koko elÀmÀnsÀ.


Sprecher*in: Aarne Linden
Dauer: