(22)

Sisko ja kultainen pikari

Hörbuch und E-Book


Aikamatka kesÀiselle 1920-luvulle, jossa aurinko paistaa, pÀivÀt ovat leppeitÀ ja rakkaus suloista.

Nuori ylÀluokkainen Sisko on kesÀnvietossa Karjalan kannaksella perheensÀ kanssa. SiellÀ hÀn tapaa kiinnostavan, maailmaa kiertÀneen toimittaja Sorrin. Sisko ihastuu, mutta Sorri ei vastaakaan tunteisiin kuten Sisko odotti. Kun kuvioihin vielÀ sekoittuu perheen juoksupoika Vanja, on Siskolla edessÀÀn kesÀ tÀynnÀ tunteita. Onko kumpikaan miehistÀ se oikea? EntÀ mitÀ Siskon perhe suhtautuu tyttÀren rakkauselÀmÀn kiemuroihin?

Sisko ja kultainen pikari avaa nykylukijalle ikkunan 20-luvun suomalaisen ylÀluokan maailmaan. Se on hurmaava rakkaustarina, joka kÀsittelee myös naisen asemaa yhteiskunnassa ja parisuhteessa.

Elsa Soini (1893–1952) oli suomalainen kirjailija ja kĂ€sikirjoittaja, jonka laajaan tuotantoon kuuluu niin romaaneita, nĂ€ytelmiĂ€, pakinoita, elokuvakĂ€sikirjoituksia kuin radiokuunnelmia. Soinin tunnetuimpiin teoksiin kuuluvat kirjailija Aleksis KivestĂ€ kertova elĂ€mĂ€kertaromaani Nuori Aleksis, sekĂ€ yhdessĂ€ Seere Salmisen kanssa nimimerkillĂ€ Tuttu Paristo kirjoitetut kuunnelmat ja elokuvat Suomisen perheestĂ€.