(1117)

Sommaren i Provence

Hörbuch und E-Book


Amy har Àrvt sin mosters pensionat pÄ franska rivieran. Hon drar tre lyckliga vinnare i tÀvlingen om en semester pÄ pensionatet, ovetandes om att det kommer förÀndra bÄde hennes och deras liv för alltid.

Unga entreprenören Chelsea sörjer fortfarande sin mammas död, och hon har dessutom just blivit lÀmnad av mannen hon Àlskade. Allt hon behöver Àr att komma bort och slicka sina sÄr.

Victoria stÄr vid ett vÀgskÀl nu nÀr hennes barn ska flytta hemifrÄn. Hon Àr redo att ta tag i sina egna drömmar, men var ska hon hitta modet att följa dem?

Änkan Matilda har inte lĂ€ngre sin Ă€lskade man vid sin sida. De hade en gemensam dröm om att dra sig tillbaka och leva stillsamt i Frankrike. Men hur klarar man att gĂ„ vidare pĂ„ egen hand?

Under tio dagar i Provence knyter den fyra kvinnorna starka band. Och i takt med att de lÀr kÀnna varandra vÀcks Àven andra vÀnskaper till liv.

Engelskfödda Jennifer Bohnet Àr författare till flera hyllade feelgoodromaner. För tjugo Är sedan cyklade hon och hennes man till södra Frankrike och förÀlskade sig i landet. De blev kvar och har bott dÀr sedan dess.