(436)

Supermarsu tekee maalin

Hörbuch


Saako Supermarsu rupujengin iskukuntoon?

Supermarsu-Emilia kuulee maailman kamalimman uutisen: hÀnen paras kaverinsa Simo vaihtaa superlahjakkaiden kouluun ja muuttaa pois!

LisĂ€ksi Rasva-Anteron upporikas isĂ€ aikoo rakentaa rakkaan futiskentĂ€n tilalle urheiluareenan, jonne Emilian peliporukalla, ”rupujengillĂ€â€, ei ole mitÀÀn asiaa.

Lopulta kaupunginjohtaja pÀÀttÀÀ ratkaista puiston kohtalon jalkapallo-ottelulla: Rasva-Anteron isÀn sponsoroima ykkösjoukkue vastaan ruput.

Peliin on aikaa vain muutama viikko ja Emilialle tulee kiire, sillÀ hÀnen joukkuetovereillaan on ongelmia: Anterolla on palloallergia, Ismo saa kikatuskohtauksia, Nisu-Lissu tekstaa koko ajan kesken pelin ja Kirsikka ei osu kÀyrÀjalallaan palloon. Ovatko ongelmat kÀÀnnettÀvissÀ voitoksi? Onnistuuko Supermarsu saamaan rupujengin iskukuntoon? EntÀ mitÀ Emilian ja Simon ystÀvyydelle tapahtuu?

HelsingissÀ asuva Paula Noronen on rakastettu kirjailija ja tv-persoona. Supermarsun lisÀksi hÀnet tunnetaan mm. Yökoulu-sarjasta sekÀ aikuisten suosikista, Tarja Kulhosta.