(2)

Tyyneys

E-Book


Mielentyyneys yhdistetÀÀn usein ikÀÀntymiseen ja vanhuuteen, mutta nopeatempoisessa nykymaailmassa sen tavoittaminen ei vÀlttÀmÀttÀ ole itsestÀÀnselvyys. Saksalainen filosofi Wilhelm Schmid kÀsittelee menestysteoksessaan Tyyneys vanhenemisen taitoa. Miten elÀmÀstÀ voi nauttia parhaiten tÀssÀ elÀmÀnvaiheessa? MitÀ uusia mahdollisuuksia ikÀÀntyminen tuo mukanaan?

Tyyneys johdattelee lukijan miettimÀÀn, miten oman ainutlaatuisen elĂ€mĂ€nkokemuksen voi jalostaa viisaaksi tyyneydeksi, kun elĂ€mĂ€n vĂ€istĂ€mĂ€tön pÀÀtepiste lĂ€hestyy. Schmid kirjoittaa elĂ€mĂ€niloisesti ja syvĂ€llisesti tĂ€rkeĂ€stĂ€ aiheesta, ja kirja sopii myös nuoremmille lukijoille – se avaa nĂ€kymĂ€n koko elĂ€mĂ€n kirjoon.

Wilhelm Schmid on BerliinissÀ asuva filosofi. HÀn on opettanut filosofiaa Erfurtin yliopistossa Saksassa ja toiminut dosenttina muissakin yliopistoissa. Nykyisin hÀn keskittyy kirjoittamaan tÀrkeistÀ asioista suurelle yleisölle filosofisesti. TyyneyttÀ on Saksassa myyty jo lÀhes puoli miljoonaa kappaletta. SchmidiltÀ on aikaisemmin suomennettu teos Onni (Ajatus 2009).