(0)

Vaikene kuin muuri

Hörbuch und E-Book


”Doggerland-sarjan paras osa!” – DAST Magazine

Komisario Karen Eiken Friis joutuu jÀttÀmÀÀn Doggerlandin valoisan juhannusyön ja kohtaamaan pahimman painajaisensa Tukholman pimeimmÀssÀ sopukassa.

Iki-ihanan Doggerland-sarjan seitsemÀnnessÀ, itsenÀisessÀ osassa komisario Karen Eiken Friis on miehensÀ ja tyttÀrensÀ kanssa NoorössÀ viettÀmÀssÀ sukujuhannusta. Kun Karenia pyydetÀÀn auttamaan paikallisen katoamistapauksen selvittÀmisessÀ, hÀn ei kuitenkaan epÀröi. KeskikesÀn juhla on monestakin syystÀ tÀnÀ vuonna erityisen tukala. Samaan aikaan hÀnen toimittajasiskonsa Helena on sekaantunut johonkin, joka on saattanut tÀmÀn suureen vaaraan. Karenin ja Helenan on matkustettava vÀlittömÀsti Tukholmaan. VÀhÀnpÀ Karen tietÀÀ, mikÀ hÀntÀ siellÀ odottaa.

Maria Adolfsson (s. 1958) on tukholmalainen kirjailija ja viestinnÀn ammattilainen. HÀnen huippusuosittu Doggerland-sarjansa sijoittuu kuvitteelliseen saarivaltioon Pohjanmerelle, Skandinavian ja Ison-Britannian vÀlimaille. Sarjan lumous perustuu paitsi Doggerlandin ainutlaatuiseen miljööhön myös sen ÀkkivÀÀrÀÀn pÀÀhenkilöön, komisario Karen Eiken Friisiin. Sarjaa on myyty yksin Ruotsissa yli 330 000 kappaletta.