(206)

Shadow Army

audiobook & e-book


En terroraktion mod den danske ambassade i Islamabad drÌber 11 mennesker - heriblandt ambassadøren og en amerikansk oberst. Angrebet er planlagt og udført af Al Qaida's eliteenhed, Shadow Army, med topterroristen Mohammed Jamal Azzam i spidsen.

Tre patruljer fra jÌgerkorpset indsÌttes i den hemmelige, amerikanske ledede Task Force Black, som har til formül at eliminere højtstüende Al Qaida-medlemmer. De danske elitesoldater forbereder en operation i de uvejsomme bjerge mellem Afghanistan og Pakistan for at fü ramt pü Mohammed Jamal Azzam, men Al Qaida viser sig stÌrkere end antaget, og det kommer til en voldsomt ildkamp, hvorunder flere jÌgersoldater bliver drÌbt.

Den 34-ürige jÌgersoldat Michael Plessner, süres hürdt og slipper kun vÌk med nød og nÌppe. Et par døgn senere bliver han i bevidstløs tilstand fundet af en 14-ürige afghansk dreng, Jahwed, som bringer ham til sin landsby. Her bliver Plessner omfattet af den lokale stammekultur, som indebÌrer, at landsbyboerne beskytter ham med deres eget liv som indsats.

Men det rygtes, at Plessner holder sig skjult i landsbyen og Al Qaida-cellen vender tilbage i et forsøg pü at tilfangetage og halshugge ham. En ny blodig konfrontation venter. Efterfulgt af en hÌsblÌsende flugt over de øde bjerge.

"Shadow Army" er Thomas Rathsacks romandebut, og han skriver sig direkte ind i en international tradition for thrillere, som handler om elitesoldater pĂĽ skarpe operationer.


Narrator: Peter Carstens
Duration: