(0)

Murre reser till Gotland

e-book


En kattfamilj bestÄende av pappa Frasse, mamma Sara och deras lille son Murre lever ett lugnt och tryggt liv som ladugÄrdskatter pÄ en liten gÄrd i södra Sverige.

En dag hÀnder det saker som förÀndrar deras liv. Det blir Murre som kommer att stÄ i centrum för vad som hÀnder pÄ gÄrden. Det hela fÄr till följd att katterna bestÀmmer sig för att lÀmna gÄrden för att i stÀllet bege sig pÄ en Àventyrlig resa till Sveriges största ö, Gotland! Det Àr mamma Sara som utan att egentligen mena det klÀcker idén.

Resan blir Àventyrlig och de stöter pÄ flera olika figurer, bÄde snÀlla och mindre snÀlla. En viktig figur kommer att bli skeppskatten Skipper, som visar sig vara en gammal bekant till Frasse.

VÀl framme i Visby blir Skipper en viktig del i sökandet efter en viss katt. Dock finns dÀr andra katter som vill förstöra för vÄra vÀnner. Det Àr nu som Murre fÄr visa vad han kan!

Kattfamiljen hinner uppleva mÄnga spÀnnande saker pÄ ön. FrÄgan Àr bara om de ska lyckas med uppdraget som Àr den egentliga orsaken till att de kommit till Gotland.