(27)

Kuoleman laulu

audioboek en e-book


Meksikolaiset kapinalliset kokoontuvat Sonoran alueen vuoristossa ja suunnittelevat iskua, kun paikalle ratsastaa Juho HelapÀÀ. Edesmenneen Antonio-ystÀvÀn poika on pyytÀnyt hÀnet vuorille, koska epÀilee, ettÀ kylÀÀ johtanut Antonio on murhattu.

Antonion synkkÀmielinen veli Armando on noussut kylÀn vanhimmaksi ja ilmoittaa naivansa Antonio-vainaan lesken. HÀrmÀn hÀjy Juho ja Antonion poika keksivÀt yhdessÀ suunnitelman syyllisen selvittÀmiseksi. Wild Finn antaa jÀlleen kaikkensa oikeuden puolesta.

Kuoleman laulu kuuluu FinnWest-tarinasarjaan, joka kertoo lÀnnensankareista ja -roistoista humoristisesti ja vauhdikkaita juonenkÀÀnteitÀ sÀÀstelemÀttÀ. TÀmÀ tarina lainaa asetelmansa Shakespearen Hamletilta.

HÀrmÀn hÀjy Juho Kaaponpoika HelapÀÀ vahtii oikeuden toteutumista suomalaisissa lÀnnentarinoissa. Wild Finn kohtaa seikkailuissaan niin paatuneita roistoja kuin pyssysankareitakin.

Tapani Bagge (s. 1962) on monipuolinen ja tuottelias kirjailija, joka tunnetaan kovaksikeitetyistÀ rikosromaaneistaan. Uransa alkuvaiheilla hÀn kirjoitti myös lÀnnenlukemisto FinnWestiin.


Verteller: Jussi Puhakka
Duurtijd: