(0)

Kvinders seksuelle puls

audiobook


Liv er bevĂŠgelse. Puls. Hvert sekund dĂžgnet rundt producerer vores krop energi. Seksuel energi. Denne energi og vitalitet er livets puls.

Denne bog rummer et rigt materiale fra Rachel Abrams lĂŠgepraksis samt fra hendes undervisning af kvinder. Hun skriver blandt andet:

”Som praktiserende lĂŠge med sĂŠrlig optagethed af kvinders sundhed og seksualitet er jeg interesseret i det, kvinder kan fĂ„ noget ud af. I begyndelsen var jeg skeptisk over for de traditionelle pĂ„stande om, at de taoistiske metoder ville forbedre ens helbredstilstand, men det er de mest kraftfulde teknikker til ophĂŠvelse og heling af seksuelle problemomrĂ„der, som jeg er stĂždt pĂ„ bĂ„de i mit privatliv og i professionel, arbejdsmĂŠssig sammenhĂŠng.”

Den elskovslÊre, Mantak Chia og Rachel Abrams formidler, fortÊller os, at vi isÊr kan leve et virkelig sundt og meningsfuldt liv, hvis vi kan forbinde os med kilden til vores livsglÊde og vitalitet - det vil sige forbinde os med vores seksuelle energi. Den er intet mindre end en hoved-energikilde til vores liv som sÄdant.

Mantak Chia underviser i taoistisk medicin og seksualitet og har sammen med Maneewan Chia udgivet talrige bĂžger. Chia er stifter af Universal Tao Center, hvis hovedkvarter ligger i Thailand.

Rachel Abrams er lĂŠge med speciale i kvindesygdomme og seksualitet. Sammen med sin mand Douglas Abrams, som var medforfatter pĂ„ ”Den multiorgastiske mand”, bor hun i det nordlige Californien.