(2)

Bailamama : Pysy tiukkana

E-Book


Anna naiseutesi hehkua!

Bailamama-kirjan avulla lantionpohjalihasten treenaaminen on hauskaa! HyvÀt lantionpohjalihakset vahvistavat naisen seksuaalista nautintoa, lisÀÀvÀt virtsanpidÀtyskykyÀ ja parantavat ryhtiÀ.

Lantionpohjalihakset ovat yksi naisen tÀrkeimmistÀ lihasryhmistÀ, mutta niiden harjoittelu unohtuu helposti. Oikeiden lihasten paikallistaminen onnistuu hyvien ohjeiden avulla.

Kirjan liikkeet perustuvat maailmaa valloittavaan Bailamama Women -terveysliikuntakonseptiin, jonka ovat kehittÀneet lantionpohjan toimintahÀiriöihin erikoistunut fysioterapeutti Maija Kiljunen ja ryhmÀliikunnan ammattilainen, kÀtilö Emilia Ek-Huuhka.

Kirjassa on 52 eri asentoa, yksi vuoden jokaiselle viikolle. Bailamama-ohjelma on tarkoitettu kaikille naisille, ja se suorastaan puristaa naiset kuntoon. Anna naiseutesi hehkua!

Maija Kiljunen (s. 1980) on iloinen ja hyperenerginen organisoija, joka pitÀÀ langat tiukasti kÀsissÀÀn. Sanavalmis kahden lapsen Àiti on ammatiltaan fysioterapeutti, ja hÀn on erikoistunut lantionpohjan toimintahÀiriöihin. Maija rakastaa elÀmÀÀ ja hÀnellÀ on koko ajan hurja vauhti pÀÀllÀ.

Emilia Ek (s. 1981) on lÀhes ÀrsyttÀvÀn positiivinen kahden lapsen Àiti. Emilia on kÀtilö ja ryhmÀliikunnan ammattilainen. TÀmÀ kannustava ja iloinen hyvÀn mielen tuoja on napakka kouluttaja, jolta ideat eivÀt lopu koskaan.