(0)

Gringon suudelma

E-Book


Kenraaliluutnantti T.J.A. HeikkilÀn hengÀstyttÀvÀt seikkailut Meksikossa jatkuvat aina vain!

TĂ€llĂ€ kertaa suomalainen sotilas ja hĂ€nen adjutanttinsa eversti Silvio ja majuri Esteban joutuvat mm. luovimaan pahasti korruptoituneen Meksikon ja Yhdysvaltain rajakomendantin virittĂ€mien ansojen vĂ€lissĂ€. Kenraaliluutnantti HeikkilĂ€ on alkanut tehdĂ€ yhteistyötĂ€ FBI:n kanssa, ja sehĂ€n ei etelĂ€naapurin konnia miellytĂ€! Vaikka HeikkilĂ€llĂ€ on jo hiukan ikÀÀ, toinen toistaan jumalaisemmat kaunottaret iskevĂ€t hĂ€neen yhĂ€ silmĂ€nsĂ€ – joko huijausmielessĂ€ tai jotkut jopa tosissaan. Taas hiekka pöllyÀÀ, aurinko paahtaa, ripset rĂ€psyvĂ€t, paukkuraudat heiluvat ja hevoset korskuvat, kun sankarimme rientÀÀ seikkailusta toiseen.

T. J. A. HeikkilÀ

Kenraaliluutnantti T. J. A HeikkilÀ seikkailee Simo PenttilÀn alun perin 1900-luvun alkupuolella julkaistuissa tarinoissa, jotka ovat tÀynnÀ vauhdikkaita kÀÀnteitÀ ja hauskoja sattumuksia.

Uuno Hirvonen, kirjailijanimeltÀÀn Simo PenttilĂ€ (1898–1971), oli suomalainen kirjailija, joka kirjoitti viihteellisiĂ€ seikkailuromaaneja sekĂ€ kĂ€sikirjoitti jĂ€nnityselokuvia. PenttilĂ€n tunnetuimpia teoksia on Punavyö-sarja (1958–1971). HĂ€net palkittiin Pro Finlandia-mitalilla vuonna 1959.