(0)

Kaunotarten kapina Mordanassa

E-Book


Meksikossa naiset ovat saaneet tarpeekseen miestensÀ ketkuilusta ja pÀÀttÀvÀt kerrankin pÀÀstÀ niskan pÀÀlle. Kun miehet sekÀ armeijassa ettÀ politiikassa kittaavat kilvan viskiÀ, pelaavat uhkapelejÀ ja paukuttelevat revolvereitaan minkÀ korruptiosuhmuroinniltaan ehtivÀt, naiset toimivat huomaamattomammin. Valehenkilöllisyydet ja naiselliset avut otetaan kÀyttöön, ja suomalaissyntyinen T.J.A. HeikkilÀ joutuu ottamaan kÀyttöön koko laajan ja pitkÀn kokemuksensa tulisista meksikottarista selvittÀÀkseen, mistÀ kuviossa on kyse.

T. J. A. HeikkilÀ

Kenraaliluutnantti T. J. A HeikkilÀ seikkailee Simo PenttilÀn alun perin 1900-luvun alkupuolella julkaistuissa tarinoissa, jotka ovat tÀynnÀ vauhdikkaita kÀÀnteitÀ ja hauskoja sattumuksia.

Uuno Hirvonen, kirjailijanimeltÀÀn Simo PenttilĂ€ (1898–1971), oli suomalainen kirjailija, joka kirjoitti viihteellisiĂ€ seikkailuromaaneja sekĂ€ kĂ€sikirjoitti jĂ€nnityselokuvia. PenttilĂ€n tunnetuimpia teoksia on Punavyö-sarja (1958–1971). HĂ€net palkittiin Pro Finlandia-mitalilla vuonna 1959.