(0)

Murha luostarissa

audiolibro y e-book


Salaperäinen kuolemantapaus luostarissa herättää jälleen kirkkoherra Clementin etsivänvaistot.

Viihdyttävä brittidekkari kirkkoherran ja hänen seurakuntansa värikkäästä elämästä.

Kirkkoherra Daniel Clement on tullut syvästi nöyryytetyksi ja on toipumassa luostarissa, jossa hän oli aikoinaan noviisina. Mutta luostarissa olo ei tuo helpotusta eikä ratkaisua häntä vaivaamiin kysymyksiin.

Sitten luostarissa sattuu kuolemantapaus, joka saa Danielin suuntaamaan ajatukset pois itsestä.

Pystyykö Daniel ratkaisemaan luostarin synkän salaisuuden? Tällä kertaa ilman kotikylän komisario Neil Vanloon apua.

Sillä välin kotiseurakunnassa Champtonissa Danielista on tullut monenlaisten juorujen kohde. Hänen äidillään Audreylla on taas meneillään monenlaista säätöä, naisten vaatekaupassa on ongelmia, ja kotona suuressa talossa on yhtä hullunmyllyä, kun koiranpennut ovat pistäneet hyrskynmyrskyn.

Murha luostarissa on kolmas itsenäinen osa kirkkoherra Clementin tutkimuksista kertovasta tunnelmallisesta dekkarisarjasta. Sarjassa on aiemmin ilmestynyt suomeksi Murha ennen iltahartautta ja Murha seurakunnassa.

Richard Coles (s. 1962) on anglikaanipappi ja tuottelias kirjailija. Hänen värikkääseen menneisyyteensä kuuluu menestyksekäs muusikon ura 1980-luvulla supersuositussa The Communards -yhtyeessä. Coles on myös kysytty tv- ja radiopersoona. Coles asuu Englannin Northamptonshiressä, missä hän toimii Finedonin kylän pastorina.