(0)

No parlis de mi quan me'n vagi

audiolibro


La fotògrafa Valentina Morera convida quatre antics amics que fa molts anys que no veu a sopar: l’Isi Solís, una funcionària autonòmica; la Nela Zubiri, una preciosa fugitiva basca; el Rat, un polític corrupte i el Nil Portolés, un dibuixant famós. A part de tots ells, a la novel·la també hi apareixen fantasmes protectors de la casa: la senyora Cogito i en Fluxus, l’espectre d’un amic mort, que conviuen amb la Valentina i preparen el terreny.

A través de tots aquests personatges, es crea una història irònica i colpidora, acompanyada de cançons que entreteixeix passat i present i fa un retrat molt acurat de la societat dels anys del franquisme, l’intent de cop d’estat... A més a més, es tracten temes propis de cada moment, com els moviments polítics durant la transició, i d’altres que són ben vigents com l’homosexualitat, la sida, la corrupció...

Una novel·la que fa una descripció de Barcelona (carrers, places, llocs importants...) i ens permet viure de prop les transformacions que pateix aquesta ciutat durant trenta anys.


Narrador/a: Sonia Román
Duración: