(0)

Suutelin Shara Wheeleriä

audiolibro y e-book


Kaikki alkoi suudelmasta...

Punaista, valkoista ja kuninkaansinistä -hittikirjailijan hauska ja rohkea queer-romaani sääntöjen rikkomisesta, ihmissuhdekiemuroista ja rakkauden löytämisestä odottamattomista paikoista

Kuukausi ennen valmistumistaan Willowgroven kristillisestä koulusta rehtorin täydellinen tytär, tanssiaisten kuningatar Shara Wheeler suutelee Chloe Greeniä ja katoaa. Pian selviää, että Chloe ei olekaan ainoa, jota Shara suuteli ennen katoamistaan. Suudelman saivat myös Sharan pitkäaikainen rakas Smith sekä naapurin paha poika Rory. Heillä kolmella ei tunnu olevan mitään muuta yhteistä kuin Shara ja ärsyttävän kryptiset vihjeet, jotka hän jätti jälkeensä. Epätodennäköisen kolmikon ei auta muu kuin seurata yhdessä johtolankoja ja yrittää löytää Shara. Jos tytön haluaa, hänet on ensin löydettävä.

”Pakko lukea!” - The New York Times

”McQuiston teki sen taas.” - USA Today

Casey McQuiston on Louisianasta kotoisin oleva kirjailija, joka asuu New Yorkissa Pepper-koiransa kanssa. Hänen romaaninsa Punaista, valkoista ja kuninkaansinistä ja Päätepysäkki ovat olleet suosittuja. Lukijat äänestivät Punaista, valkoista ja kuninkaansinistä paitsi vuoden parhaaksi rakkausromaaniksi myös parhaaksi esikoisromaaniksi Goodreads Choice Awards -kilpailussa. Kirja on käännetty lähes 30 kielelle, ja siitä on tekeillä myös elokuva.