(0)

Tosirakkaustesti

audiolibro y e-book


Kupliva romanssi tosi-tv-sarjan kulisseissa.

Kipinät lentävät, kun kirjailija ja dokumenttituottaja päättävät sepittää täydellisen Hollywood-romanssin.

Fizzy on hukassa. Toki hän on menestyskirjailija, jonka rakkausromaanit lentävät kauppojen hyllyiltä, mutta hän ei ole koskaan ollut rakastunut ja hänen lukijoilleen antamansa rakkausneuvot ovat alkaneet tuntua valheilta.

Dokumenttituottaja Connor on aivan ulalla joutuessaan deittiohjelman puikkoihin. Hänen on keksittävä lyömätön koukku. Mitä jos Fizzy, romantiikan kuningatar, rakastuisi kaiken kansan nähden? Fizzy kieltäytyy - kunnes Connor suostuu hänen mahdottomiin vaatimuksiinsa. Nyt on Fizzyn aika astua sankarittaren kenkiin ja löytää onnellinen loppunsa.

Nimimerkki Christina Laurenin takana on amerikkalainen kirjailijakaksikko Christina Hobbs ja Lauren Billings. Yhdessä he ovat kirjoittaneet 19 New York Timesin bestseller-romaania. Neurotieteistä väitellyt Hobbs ja poikabändejä rakastava Billings ovat paitsi moneen otteeseen kruunattuja romcom-kuningattaria (Amazon- ja Audible Romance of the Year -palkintoja heillä on useita) myös vanhoja ystäviä, jotka rakastavat koiria, glitteriä ja maastopyöräileviä tiedemiehiä.