(0)

Kohti myötätuntoista mieltä : Itsemyötätunnon voimaa työhön ja arkeen

Hörbuch und E-Book


Kohti myötätuntoista mieltä opastaa itsemyötätunnon taitojen vahvistamiseen. Näitä taitoja tarvitaan sekä työelämässä että arjessa etenkin silloin, kunjatkuvat vaatimukset taikuormittavat tilanteet synnyttävät riittämättömyyden ja epävarmuuden tunteita.

Itsemyötätunto lisää kykyä nähdä itsensä hyväntahtoisesti ja arvostavasti. Se ohjaa löytämään tasapainoisen asenteen vaikeisiin kokemuksiin ja tunteisiin. Se saa myös kysymään, kuinka asettaa viisaasti rajoja ja saada tilaa asioille, jotka ovat itselle merkityksellisiä. Myötätuntoinen suhtautuminen itseen välittyy myönteisesti myös muille jaettuna ymmärryksenä ja empatiana.

Kirjoittajilla on yli kymmenen vuoden omakohtainen kokemus itsemyötätunnon teemaan ohjaamisesta ja sen soveltamisesta yksilöiden ja ryhmien kanssa työnohjaajina ja psykoterapeuttina. He ovat myös kouluttaneet erityisesti sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisia tähän teemaan.

Kirja sisältää lukuisia harjoituksia, joilla jokainen aiheesta kiinnostunut voi kasvattaa itsemyötätunnon taitojaan. Teos toimii myös käsikirjana ammattilaisille, jotka ohjaavat muita näiden taitojen pariin.