(1)

Revontuliefekti ja hyppykeppien kosto

E-Book


Ulottuvuuksien vÀlillÀ tapahtuu jÀlleen kummia. Valentinin 11. syntymÀpÀivÀ lÀhestyy, mutta vanhemmat ovat edelleen ylihuolehtivaisia. Jokin on kuitenkin muuttunut: Valentin on vihdoin saanut ystÀvÀn. Tai oikeastaan perÀti kaksi! VikkelÀsanainen Safa ja verkkaisempi ja vanhempi Kirsi auttoivat Valentinia ratkaisemaan mystisen oranssien tipujen arvoituksen, ja kaikki vaikuttaa olevan maailmassa kohdallaan. Ulottuvuuksien vÀlinen portaali saa olla rauhassa, eikÀ Riikka-tÀti enÀÀ aio kÀyttÀÀ sitÀ.

ErÀÀnÀ aamuna syyslomapÀivÀt tuntuvat kuitenkin menneen sekaisin. Ja miksi ihmiset kulkevat ympÀriinsÀ hyppykepeillÀ? Todellisuuksia on selvÀsti sörkitty jÀlleen - mutta kuka on sen takana? Ja miksi kaikkialla nÀkyy valtavasti valvontakameroita? Valentinin, Safan ja Kirsin on selvitettÀvÀ sotku perin juurin.

Lastenromaani Revontuliefekti ja hyppykeppien kosto jatkaa siitÀ, mihin sarjan edellinen osa Revontuliefekti ja oranssit tiput jÀi. NopeakÀÀnteinen juoni ja vitsikÀs kerronta vievÀt mukanaan ja saavat ahmaisemaan koko kirjan kerralla.