Guidade meditationer

Series ‱ 10 books

Meditation Àr olika verktyg för att vÄrda, stÀrka och observera sin inre mÀnskliga natur. Meditation stÀrker vÄr mentala hÀlsa. Under vÄr vardag utsÀtts vÄra sinnen för 10000 tals olika intryck och dÄ Àr det lÀtt att bli mentalt trött. Vi mÀnniskor tenderar att bo i huvudet med alla tankar lite för mycket. Med hjÀlp av meditation kan vi fÄ en stunds vila frÄn det mentala och komma ner i kroppen.

Den frĂ€msta orsaken till att vi blir mentalt trötta Ă€r att vĂ„ra egna tankar mattar ut oss. Varje dag kommer det mellan 20000–65000 tusen tankar till oss i sinnet. För mycket oroliga tankar leder till kĂ€nslomĂ€ssigt dĂ„ligt mĂ„ende. HĂ€r lĂ€r du dig att fĂ„ distans till dina tankar. Du har tankar, du Ă€r inte dina tankar. Med hjĂ€lp av meditation kan vi lĂ€ra oss att leva mera i nuet.

Med hjÀlp av de olika meditationerna i den hÀr serien kan du fÄ hjÀlp med olika delar i ditt inre liv. Koncentrations övningar för att lÀra sig komma ner i kroppen nÀr det Àr för mycket negativ mental stress. Du fÄr sjÀlvobservations övning för att lÀra kÀnna din inre sanna mÀnskliga natur och mÄnga fler guidade meditationer.