(2)

Arena

ljudbok


Spillet fortsÊtter, efter Cade Carter og hans venner har overlevet og klaret sig igennem fÞrste runde i den mystiske magtherre Abaddons absurde spil. Men hvad byder nÊste runde pÄ, og hvordan skal de klare sig igennem det farlige spil?

Da gruppen finder ud af, at deres nÊste fjende er mere blodtÞrstig end den fÞrste, leder Cade gruppen pÄ en mission lÊngere ind i den mÊrkelige jungle for at finde hvilken som helst fordel til den nÊste kamp. Junglen er endnu farligere end forventet. Denne gang er det ikke de forhistoriske dyr, der udgÞr truslen, men andre mennesker. Prisen for frihed er stÞrre, end Cade kunne have forestillet sig, og nye udfordringer viser sig, fÞr den endelig kamp kan begynde.

Anden bog i Deltagerserien fra bestsellerforfatter Taran Matharu byder pÄ endnu et action-fyldt eventyr med lige sÄ mange spÊndende historiske mysterier, forhistoriske dyr og levn som Den udvalgte. En ny grusom fjende giver nye udfordringer, imens de desperat forsÞger at forberede sig til den nÊste store kamp.


UpplÀsare: Torben C
LĂ€ngd: