(14)

Biskoppen

ljudbok och e-bok


Volter er netop blevet indsat som Finlands yngste biskop, selvom han ikke er helt sÄ diplomatisk, som man i visse kredse kunne Þnske sig. Men takket vÊre sin store karisma og sine sociale kompetencer har han fÄet lÊngere snor end de fleste.

Doris lĂŠser teologi og er kendt for sine provokerende holdninger, sin festglĂŠde og sit livlige sexliv. Hun har nu endelig lagt festerne bag sig for at skrive sit speciale om et lidt kontroversielt emne: ugifte prĂŠsters sexliv. Specialet er bygget pĂ„ interviews med prĂŠster af begge kĂžn, under iagttagelse af streng anonymitet – naturligvis.

Selvom Volter er ugift, havde Doris ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig, at den nyindsatte biskop ville gÄ med til at deltage i hendes undersÞgelse. Det vil han imidlertid godt, og Doris tager fra Helsinki til Turku for at interviewe Volter.

Allerede ved deres fÞrste mÞde er der noget ved Volter, som gÞr den ellers sÄ rapkÊftede Doris mundlam. Faktisk er hun helt bjergtaget. FÞr de overhovedet nÄr at komme i gang, bliver Volter nÞdt til at aflyse interviewet, og Doris gÄr med til at overnatte hos ham, sÄ de kan gennemfÞre det nÊste dag. Den nat sker der noget mÊrkeligt og helt utroligt spÊndende. Noget, Volter prÞver at kÊmpe imod. Noget, Doris pÄ ingen mÄde har tÊnkt sig at kÊmpe imod. Doris indser overraskende hurtigt, at hun er stÞdt pÄ noget, hun aldrig har oplevet fÞr. Hun er blevet forelsket.

Men hvordan kan en kvinde, der er kendt for sine provokerende holdninger og lÞsslupne livsstil, vinde en biskops hjerte? Specielt, nÄr hun bÊrer pÄ en skamfuld hemmelighed 


Lilith inddeler sine bÞger i tre kategorier: lyserÞd, blÄ og rÞd.

LyserĂžd er en romantisk historie krydret med eksplicitte sexscener.

BlÄ historier kan indeholde skiftende partnere eller rÄ sex.

RĂžd betyder, at historien ofte er mere dyster i stemningen og kan indeholde f.eks. BDSM, underkastelse eller prostitution.


UpplÀsare: Maja Juhlin
LĂ€ngd: