(3)

Den fremmede - erotisk novelle

ljudbok och e-bok


"Han lÄser dÞren, griber hendes talje og trÊkker hende til sig. KÊrtegner indersiden af hendes lÄr, og det krÊver ikke meget for, at hun bliver klar. Hun trÊkker nederdelen op og strÞmpebukserne ned og lader ham bÞje hende fremad og ned mod vasken. Han kÊrtegner hendes balder, fÞrer to fingre langs kÞnslÊberne frem og tilbage mod klitoris. Fornemmelsen rammer hendes krop som flammer."

Da en ny bar Äbner i hendes omrÄde, er hun nÞdt til at tage derhen, og hendes passion bringes straks til live af en fremmed i jakkesÊt. Duften af sandeltrÊ og oliven, der kilder hendes sanser, fÞles velkendt, og hendes verden er dÊkket af et rosenrÞdt skÊr. Det bliver en afhÊngighed at tage hen til baren og flirte med den fremmede i stedet for at gÄ hjem til hendes mand.

Dette er en erotisk novelle om en kvinde, der ikke vil tage pÄ middagsdate, hun vil bare kneppes.

Novellen er udgivet i et samarbejde mellem LUST og BLANCHEstories.

Katja Slonawski skriver spÊndende og erotisk ladede noveller om hverdagsmennesker i uventede situationer. Med fokus pÄ den dejlige, boblende fÞlelse, som kun berÞring og forventning kan frembringe, portrÊtterer hun komplekse karakterer, der udfordrer grÊnserne for den traditionelle sexnovelle. Katja Slonawski er en novelleforfatter og ordkunstner, der bor i SkÄne, fÞdt og opvokset i Göteborg.