(0)

Dinner for one

ljudbok


I sommeren 2019 mistede kogebogsforfatter og madfotograf Ditte Ingemann sin mand SĂžren til en sjĂŠlden og uhelbredelig type krĂŠft efter et lĂŠngere sygdomsforlĂžb. I denne podcast fortĂŠller hun, hvordan hendes forhold til mad ĂŠndrede sig bĂ„de fĂžr, under og efter SĂžrens sygdom. Nu er hun sĂ„ smĂ„t ved at finde tilbage til glĂŠden ved at lave og spise mad, men mĂ„ltiderne kan fortsat vĂŠre svĂŠre – for hvad gĂžr man, nĂ„r mad bliver ren overlevelse uden nydelse? Og hvordan gĂžr man mĂ„ltidet mindre ensomt, nĂ„r sorgen over et tab fĂžles altoverskyggende?

Medvirkende: Ditte Ingemann

Interview, produktion og klipning: CĂŠcilie Kallehave Jensen

RedaktĂžr: Sara Wilkins, alt.dk

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Det vrimler med vigtige personlige fortĂŠllinger, som vi alle kan lĂŠre noget af. Derfor har ALT.dk sat sig for at tale med en rĂŠkke modige kvinder, der fortĂŠller helt Ă„bent og ĂŠrligt om at vĂŠre i centrum for alt fra hĂŠvnporno og skilsmisse til Ăžjensygdom og sterilisering. Lyt til deres historier her.

Forskellige skribenter og tilrettelĂŠggere.

Ansvarlige ALT.dk

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

ALT for damerne er et dansk ugeblad til kvinder, der er udkommet siden 1946. ALT for damerne skriver blandt andet om emner som kultur, livsstil, bolig, indretning, tendenser og skĂžnhed. Bladet udgives af Egmont.