(2)

Hverdagseventyr

ljudbok


Friluftsliv og eventyr er ikke kun for folk med duelighedstegn og dĂždsforagt. I denne bog beskrives en hel rĂŠkke friluftsoplevelser og eventyr, som kan gennemfĂžres pĂ„ hverdage, Ă„ret rundt. Det er eventyr med hĂžj oplevelsesvĂŠrdi og lave krav til fysiske prĂŠstationer og udstyr – her kan alle vĂŠre med.

Hverdagseventyr er, som ordet antyder, et eventyr, man kan opleve pĂ„ en hverdag – fra fyraften den ene dag til nĂŠste morgen pĂ„ jobbet. Faktisk har de fleste – hvis de kan gĂžre sig fri af daglige gĂžremĂ„l, vasketĂžj og tv-serier – omkring 16 timers eventyrtid til rĂ„dighed, og man kan nĂ„ forbavsende meget pĂ„ den tid.

Overalt i landet kan man inden for en overskuelig radius finde smÄ eller store lommer med natur, som kan danne rammen om et eventyr med udforskning, naturoplevelser og en nat i det fri. Bogen rummer et vÊld af ideer til den slags eventyr, lige til at kaste sig ud i.

Mette Arleth elsker kort i alle afskygninger, hvilket har fÞrt til en uddannelse som landinspektÞr og en ph.d. i kartografi fra Aalborg Universitet. Hun er ansat som udviklingskonsulent i Region Nordjylland, hvor hun arbejder for at gÞre verden mere grÞn, og hun er desuden formand for det lokale FriluftsrÄd i Himmerland.


UpplÀsare: Katrine Bach

LĂ€ngd: